Revenue Expo 2019

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Revenue Expo 2019

REVENUE EXPO

De toenemende digitalisering heeft verregaande consequenties voor iedere organisatie. Met enorme snelheid dienen nieuwe technologieën én concurrenten zich aan en dagen de status quo uit.

Bestaande business modellen moeten op de schop omdat omzet en marges onder druk staan. Hoe kunnen bedrijven niet alleen overleven maar groeien en transformeren? Het veelgehoorde antwoord: De klant moet centraal gesteld worden.

Om dit echt te bereiken moeten organisaties veranderen. Sneller en wendbaarder worden. Vooral dienen Sales en Marketing elkaar aan te vullen, te versterken en naadloos in elkaar over te vloeien.

Echter de praktijk is vaak anders. Veelal bestaat er een kloof tussen Marketing en Sales die maar moeilijk is te beslechten. Het wordt tijd om de strijdbijl te begraven en op zoek te gaan naar de juiste rolverdeling om de klant echt centraal te stellen.

ENDING THE WAR BETWEEN SALES & MARKETING

Revenue Expo is dé vakbeurs waar de disciplines Sales en Marketing elkaar ontmoeten en uitdagen. Deze strategische ontmoetingsplek is bestemd voor professionals in Sales en Marketing. Zoals: Sales Managers, Sales Directors, Account Managers, Marketing Managers, Chief Marketing Officers (CMO) en directies.

Revenue Expo inspireert, faciliteert, innoveert, genereert, motiveert en optimaliseert.

april 09 2019

Details

Start: 9 april 2019 @ 09:00
End: 10 april 2019 @ 17:00
Cost: FREE
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 6
Utrecht, 3521 AL Nederland

+ Google Maps

Organisator

OGZ