OMconference

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

OMconference

ONTSTAAN

OMconference werd in 2018 voor het eerst boven de doopvont gehouden. Sindsdien verzamelt het event elk jaar zo’n 1000 marketing decision makers voor een dag vol inspiratie, innovatie én netwerkmogelijkheden

HET DOEL

Het doel van OMconference? De marketing beslissingsnemer een volledige dag onderdompelen met inspirerende verhalen van andere marketing beslissingsnemers, nieuwe strategische inzichten geven door inspirerende sprekers en experten aan het woord laten die hun ervaringen vanuit de praktijk delen.

PARTNERS & SPREKERS

OMconference kan niet gerealiseerd worden zonder de aanwezige partners. Een nauwe samenwerking met al onze partners is een cruciaal gegeven. De keuze van de partners gebeurt ook niet zomaar. Het zijn stuk voor stuk bedrijven waar een marketing decision maker mee te maken heeft in zijn dagdagelijkse leven.

De rode draad in onze aanpak is dan ook kwaliteit. Zowel in het selecteren van de juiste sprekers en partners als bij de organisatie van het event staat de ervaring van de aanwezige centraal. Iedereen offert een dag werkzaamheden op dus wij vinden het onze plicht om ervoor te zorgen dat iedereen met een goed gevoel en bakken inspiratie naar huis gaat.

THEMA

Elk jaar staat een thema centraal. In 2018 was dit ‘Hitch your marketing’ waar de parallel tussen dating en marketing duidelijk getrokken werd. In 2019 gingen we de religieuze tour op met ‘Preaching Customer Love’ om in 2021 de kaart van ‘Magical Marketing’ te trekken.

Voor 2022 willen we het belang van duurzame marketing in de spotlights zetten. Als bedrijf of merk wil je winstgevend zijn, want hoe kan je anders overleven in een sterk concurrentiële markt en investeren in de toekomst? Maar het zijn niet enkel de te behalen targets die we weg uitstippelen of bepalen. De laatste jaren zien we een merkbare shift naar meer duurzame marketing. De dikwijls alarmerende impact van business op maatschappij en milieu vraagt om een andere aanpak. Je kan er als merk niet omheen. En als marketing decision makers spelen we daarin een zeer belangrijke rol tegenover ons merk en onze klanten. Het proces begint bij de vertaling van de businessdoelstellingen naar een ambitieuze, haalbare en duurzame marketingstrategie.

Maar, wat is duurzame marketing nu eigenlijk? Gaat dat over een duurzaam productaanbod? Of hoe we onze marketingmiddelen duurzamer moeten inzetten? Wat sustainable marketing precies is en hoe experten en merken daarmee naar buiten treden, dat kom je op maandag 26 september 2022 te weten tijdens de 4e editie van OMconference.

september 26 2022

Details

Date: 26 september 2022
Time: 09:00 - 18:00
Cost: €499
Evenement Categories:
Evenement Tags:
Website: Visit Event Website

Venue

Flanders Meeting & Convention Center Antwerp

Koningin Astridplein 20
Antwerpen, 2018 België

+ Google Maps

Organisator

OMCollective