Webinar: Start to marketplace

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Start to marketplace

Wanneer je een webshop start ben je natuurlijk gefocust op het genereren van verkoop. Langs de ene kant is je webshop je primaire verkoopskanaal maar daarnaast zijn er nog andere mogelijkheden om extra verkoop te genereren. Als eens gedacht aan het aanbieden van je producten op een marktplaats?

Tijdens het gratis webinar ‘Start to Marketplace’ op donderdag 25 juni gaan we dieper in op dit kanaal. Wat zijn de voordelen, en de nadelen? Daarbij horende, hoe zet je je producten hierop te koop en hoe beheer je je stock als je werkt met meerdere kanalen?

Wat mag je verwachten?

  • Overweeg je te verkopen via een platform? Ben je nieuwsgierig of dit (extra) verkoopkanaal ook voor jou interessant is? Bol.com vertelt over de shift van offline naar online, en de trend van online platformen. Wat bol.com onderscheidt, maar vooral: jou te bieden heeft. Wat het inhoudt om te starten met verkopen, alsook aantal tips & tricks. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.
  • EAN code, GTIN, barcode… was is dat en waarom heb je het nodig om op marketplace te verkopen? Tijdens deze presentatie leer je het belang van een unieke productidentificatie kennen en hoe je jouw eigen GTIN (of EAN) code kunt creëren. GS1 legt je uit hoe GS1-standaarden je kunnen helpen bij het verder ontwikkelen van je bedrijf, het verkopen op marketplaces en het faciliteren van de supply chain in het algemeen. GS1 laat je ook zien hoe eenvoudig het is om een GTIN/EAN-code te creëren met ons platform “My Product Manager”.
  • Wanneer moet je fulfiment uitbesteden aan externe partners? Fulfilment omvat het ontvangen, opslaan, verzamelen, verpakken, verzenden en retourneren van goederen naar een opgegeven verzendadres. Een hele boterham, daarom dat vele webshops dit uitbesteden aan gespecialiseerde partners, zeker wanneer je ook beslist om de verkoop op je webshop te combineren met het verkoop op verschillende marktplaatsen. Maar wanneer is jouw webshop klaar om dit uit te besteden? ShopWeDo legt je uit wat fulfiment is en waarom dit als webshop ondernemer een belangrijke stap is om te ondernemen bij de uitbouw van je webshop..
juni 25 2020

Details

Date: 25 juni 2020
Time: 15:30 - 17:30
Cost: Gratis
Evenement Categories:
Evenement Tags:, ,
Website: Visit Event Website

Venue

ONLINE only

Organisator

SafeShops.be