SafeShops Café

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

SafeShops Café

Op 11 september zijn we te gast bij de oudste familiebrouwerij van het land

Nadat we de zomervakantie ingegaan zijn in Wijndomein Nobel, openen we september met een brouwerij. En niet de minste, de 14de generatie brouwers van Brouwerij Roman zullen ons verwelkomen. Drink je graag een “Sloeberke”, een ambachtelijke Ename of een Gentse strop? Dan moet je langskomen op 11 september.

Natuurlijk is het niet alleen bier wat we aan je voorschotelen

Reserveer nu je plaats!

Onze sprekers:
Grit Adriaansen, sales & customer service director @ DHL Parcel
DHL Logistics Trend Radar 2018-2019
De vierde editie van DHL’s Logistics Trends Radar onthult 28 trends die de komende 5 tot 10 jaar een belangrijke impact kunnen hebben op de logistiek. Digitalisering zal de industrie de komende jaren serieus hervormen. Artificial intelligence, augmented reality en robotica doen hun intrede in supply chain management en de booming e-commerce industrie dwingt ons tot nieuwe aflevermethoden: slimmer, sneller, klantgerichter en duurzamer.
Hendrik-Jan Glerum, commercieel manager @ Feedback Company
Hendrik-Jan, commercieel manager bij Feedback Company, combineert een slim stukje Search Engine Optimization met reviews. Hij slaat de brug tussen het verzamelen van sociaal bewijs over het presteren van jouw onderneming en een verhoogde conversie door middel van het optimaal tonen van reviews. Hij vertelt je ook over het relatief nieuwe Video Reviewen. Zoals LinkedIn eerder aankondigde: de belangrijkste vorm van content op dit moment voor je organische en betaalde zoekresultaten.
Je deelname is zoals altijd gratis, de dagindeling is zoals gebruikelijk.
We verwelkomen je vanaf 16 uur. Na enkele boeiende presentaties krijg je een rondleiding in de brouwerij én een degustatie! Uiteraard is er ruim gelegenheid tot netwerken.
september 11 2018

Details

Date: 11 september 2018
Time: 16:00 - 19:30
Cost: FREE
Evenement Tags:
Website: Visit Event Website

Venue

Brouwerij Roman

Hauwaart 105
Oudenaarde, 9700 België

+ Google Maps

Organisator

SafeShops.be